När du handlar hos Olssons Fiske omfattas du av PriceRunner Köpgaranti. Därmed är ditt köp skyddat upp till 50.000 kronor om något går snett. Köpgarantin kostar ingenting och gäller för registrerade användare hos PriceRunner.


Om du inte redan är medlem på PriceRunner och besökt oss genom dem så kan du, inom en timme efter ditt köp genomföra din registrering. Det är kostnadsfritt och tar mindre än tre minuter och vips så blir ditt köp skyddat! Skaffa PriceRunner Köpgaranti idag!


Om du vill att ditt köp ska täckas av Köpgarantin så måste din beställning vara adresserad till den adress du är skriven på. Med Köpgarantin får du ersättning om en vara är defekt, om en enskild vara saknas vid leverans, om leverans av vara uteblir eller om varan är felaktig.


Om något gått fel med ditt köp ersätter PriceRunner Köpgaranti dig för såväl inköpskostnader som fraktkostnader. Du får även ersättning för direkt ekonomisk skada du lidit till följd av felet. PriceRunner Köpgaranti omfattar inte eventuell värdeminskning, uteblivna intäkter eller andra direkta eller indirekta kostnader.


För fullständiga finstilta villkor och lista på kategorier som är undantagna besök PriceRunner.