Som kund kan du beställa fiskeredskap, marinelektronik och utvalda tillbehör från oss via olssonsfiske.se, via e-post eller per telefon. Inkommande beställning hos olssonsfiske.se besvaras per automatik med en skriftlig beställningsbekräftelse via e-post (inom 10 minuter) till den e-postadress du angivit i kassan.


Vår prissättning

Ordinarie priser är leverantörens rekommenderade priser. De använder vi för att du som kund enklare ska kunna jämföra priset på våra varor mot konkurrenternas priser.

Ofta skiljer sig varor åt med t ex tillbehör, olika förpackningar m. m.. Därför underlättar det för dig som kund om du kan jämföra med det rekommenderade priset, för att se om vi har det lägre priset.

OF-priset (det röda priset), är det pris vi har just nu på varan. Vi arbetar ständigt för att alltid ha det bästa priset i Sverige och försöker ha konkurrenskraftiga priser på alla våra varor, även tillbehör såsom krok och beteslås och sådant som bara kostar 30 kr.


Så, jämför alla varor med våra konkurrenter! Stöter du på ett lägre pris för en lagervara hos någon av våra konkurrenter är du välkommen att höra av dig till vår kundservice, så försöker vi matcha deras pris.


Lägsta ordervärde (exkl. frakt)
Telefon och mejl: 300 kr

Fraktavgift: 69 kr (fraktfritt endast inom Sverige vid köp över 1.000 kr)