Som kund kan du beställa fiskeredskap, marinelektronik och utvalda tillbehör från oss via olssonsfiske.se, via e-post eller per telefon. Inkommande beställning hos olssonsfiske.se besvaras per automatik med en skriftlig beställningsbekräftelse via e-post (inom 10 minuter) till den e-postadress du angivit i kassan.


Vår prissättning

Ordinarie priser är leverantörens rekommenderade priser. De använder vi för att du som kund enklare ska kunna jämföra priset på varor hos olssonsfiske.se mot konkurrenternas priser.

Ofta skiljer sig varor åt med tillbehör, olika förpackningar m. m., och underlättar det för kunden om man kan jämföra med det rekommenderade priset för att se om vi har det lägre priset.

OF-priset, det röda priset, är det pris vi har just nu på varan. Vi arbetar ständigt för att alltid ha det bästa priset i Sverige och försöker ha konkurrenskraftiga priser på alla varor, även tillbehör så som krok och beteslås och sådant som bara kostar 30 kr.


Så, jämför alla varor med våra konkurrenter! Stöter du på ett lägre pris för en lagervara hos någon av våra konkurrenter är du välkommen att höra av dig till våra kundservice, så försöker vi matcha deras pris.


Lägsta ordervärde (exkl. frakt)
Online från olssonsfiske.se: 200 kr
Telefon och mejl: 300 kr

Fraktavgift: 69 kr (fraktfritt endast inom Sverige vid köp över 1.000 kr)