OBS! För att vi ska kunna hantera ditt ärende så snabbt och smidigt som möjligt behöver vi ditt order- eller fakturanummer när du kontaktar oss!


SÅ REKLAMERAR DU SKADAT GODS HOS OLSSONSFISKE.SE


Ibland kan sändningar gå fel och då ska det vara enkelt att reklamera. Hos oss hanterar vi alla reklamationer så fort vi kan. Nedan hittar du information om hur du reklamerar ett skadat gods eller en transportskada. Enligt PostNords villkor är det mottagaren själv som ska reklamera ett skadat gods, men som kund till Olssons Fiske slipper du det. Vi åtar oss att hjälpa dig med din reklamation för att ditt ärende ska hanteras så snabbt och smidigt som möjligt.


ATT TÄNKA PÅ INNAN DU REKLAMERAR

Om godsets emballage har en synlig skada är det viktigt att du ber uthämtningsstället att notera skadan eller chauffören (vid hemleverans) att dokumentera den. Observera att du INTE kan reklamera skadat gods till uthämtningsstället eller chauffören. All reklamation måste ske till Olssons Fiske via vår kundservice-portal, e-post eller telefon.


SÅ REKLAMERAR DU ETT SKADAT GODS

  • Så snart vi har tagit emot din reklamation så skickar vi dig en bekräftelse via e-post. Om vi behöver mer information så kommer vi att be dig om det. Annars hör vi av oss så snart vår (och ev. PostNords) utredning är klar.
  • En synlig skada ska reklameras samma dag som godset kvitteras (hämtas ut).
  • En dold skada ska reklameras inom fem (5) arbetsdagar.
  • Spara allt gods och emballage så att PostNord kan besiktiga det vid ev. behov. Låt adresskortet sitta kvar på godset.
  • Fota ALLTID det skadade godset och dess emballage, enligt PostNords föreskrifter, och bifoga bilderna när du gör din reklamation. Instruktioner om hur du ska fota skadat gods eller paket hittar du här >>


För att vi ska kunna hantera din reklamation måste den innehålla: 

  • Dina fullständiga person- och kontaktuppgifter.
  • Vårt order- eller fakturanummer.
  • Godsets försändelse-ID (trackingnummer).
  • Bilder på det skadade godset enligt PostNords föreskrifter.


Lämna din reklamation via vår kundservice-portal, e-post eller telefon:

Kundservice Portal: Kundservice olssonsfiske.se >>

E-post: kundservice@olssonsfiske.se

Tel: 0504-135 18


BESIKTNING AV SKADAT GODS 

PostNords handläggare avgör om ditt gods behöver besiktigas. I de fall PostNord kräver det, så hämtar de upp godset hos dig och när besiktningen är klar hör vi av oss till dig med ett besked.


EFTER REKLAMATIONEN

Vi återkommer till dig så snart som möjligt med besked om din reklamation, och om den behöver hämtas av PostNord för ev. besiktning. Exakt hur lång tid det tar beror på ärendet och om godset behöver besiktigas.


ERSÄTTNINGSVARA 

Om alla eller enstaka varor i din försändelse har skadats vid transport, så åtar vi oss att omgående ersätta den eller de varor som skadats genom att skicka nya till dig. Detta förutsätter dock att varan finns hemma i lager.


RETURNERA SKADADE VAROR 

Den eller de varor som skadats vid transport måste returneras till Olssons Fiske. Vår handläggare informerar dig om hur du ska returnera en skadad vara.