Vår webbshop innehåller så kallade cookies för att möjliggöra handel och förbättra vår kundservice.

En cookie är en textfil som sparas ner på din dator. Det går bra att se sig omkring i vår webshop utan cookies. Det går däremot inte att handla då vi använder cookies för att hantera innehållet i din varukorg. Cookies används också för hantering av statistik.

Om din webbläsare eller brandvägg är inställd till att neka lagring av cookies kan du istället kontakta oss för att göra din beställning via telefon, brev eller e-post.

Aktivera, eller avaktivera cookies, gör man genom inställningar i sin webbläsare (det fungerar lite olika beroende på vilken webbläsare du använder).