OBS! För att vi ska kunna hantera ditt ärende så snabbt och smidigt som möjligt behöver vi ditt order- eller fakturanummer när du kontaktar oss!


Vi arbetar hårt för att tillmötesgå alla kunders behov och önskemål, men ibland blir det tyvärr fel. Om vi har levererat en vara till dig som du inte har beställt, behöver du omgående göra en reklamation. Vi åtar oss då att byta ut den felaktiga produkten utan extra kostnad. Reklamation om fellevererad vara ska göras inom 14 dagar från det att du tog emot varan.


Så returnerar du en fellevererad vara till Olssons Fiske:

  1. Ladda ner vår reklamationsblankett genom att klicka här >>
  2. Kontakta kundservice@olssonsfiske.se för att får en retursedel skickad via en QR-kod.
  3. Fyll i vår reklamationsblankett och bifoga den med din retur tillsammans med kopia på faktura eller kvitto från inköpstillfället.
  4. För att undvika skador under transporten är det viktigt att du emballerar varan väl. Fellevererade varor ska returneras till Olssons Fiske i väsentligt oförändrat skick och i sin originalförpackning. Ingen tejpning eller dylik hantering får ske på originalförpackningen, den måste också vara i oförändrat skick.
  5. Lämna in din försändelse till ditt närmaste uthämtningsställe. Begär ALLTID ett inlämningskvitto och spara det om eventuella problem skulle uppstå under transporten till Olssons Fiske.
  6. När vi har tagit emot din retur, kontaktar vi dig (i första hand via e-post). Fellevererad vara byts ut och ny vara skickas till dig omgående, förutsatt att varan finns hemma i vårt lager.