Walley Checkout
 Hos olssonsfiske.se erbjuder vi våra kunder att betala snabbt, smidigt och säkert genom Walley Checkout. Där finns alternativen Kort, Faktura, Konto och Direktbetalning (Banköverföring). Ibland erbjuds du även att betala med Walleys kampanjer. Walley erbjuder även Swish för när du handlar inom Sverige, Mobilepay om du handlar inom Danmark och Finland.

I samarbete med Walley erbjuder vi betalning med Walley Checkout. Walley Checkout samlar alla de viktiga betalsätten i en och samma lösning – välj mellan Swish, direktbank- och kortbetalning, faktura eller delbetalning (betalningsalternativen kan variera över tid). Du bestämmer själv vilket betalsätt du vill använda i kassan, innan du bekräftar köpet.

Faktura eller delbetalning innebär att du får hem varorna innan du betalar. Du kan sedan välja att antingen betala hela beloppet på en gång eller dela upp det i mindre delar. Förfallodatum kan skilja sig åt och framgår på den faktura eller delbetalningsavi som skickas till dig. Leveranssätt samt eventuella avgifter som tillkommer visas i kassan innan du bekräftar köpet. En kreditprövning görs, som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Vid försenad eller utebliven betalning debiteras en förseningsavgift samt dröjsmålsränta.

Fullständiga villkor för Walley hittar du här:

Allmänna villkor för faktura och kontokredit: https://cdn.walleypay.com/terms/Terms_SE.pdf

Standardiserad Europeisk Konsumentkreditinformation: https://cdn.walleypay.com/terms/SECCI_SE.pdf

På my.walley.se kan du se och betala alla dina fakturor från Walley.

Ladda ner Walleys app här >>

Land & Betalsätt

-Sverige: - Kreditalternativ, kort, trustly(Konto), swish

-Norge: - Kreditalternativ, kort, trustly(Konto)

-Finland: - Kreditalternativ, kort, trustly(Konto), MobilePay

-Danmark: - Kreditalternativ, kort, trustly(Konto), MobilePay

-Tyskland: - Kort

Faktura – Betalning
 När du väljer faktura får du hem dina varor innan du betalar. Du kan sedan välja att betala hela beloppet på en gång eller dela upp betalningen i mindre delar. (14 dagar avgiftsfritt)

Konto - Betalning
 När du väljer konto får du hem dina varor innan du betalar. Du får dessutom alla dina köp som gjorts under en månad på en samlad faktura. Du kan sedan välja att betala hela beloppet på en gång eller dela upp betalningen i mindre delar.

Delbetalning
 När du väljer att dela upp din betalning får du hem dina varor innan du betalar. Du får en faktura månaden som följer efter ditt köp. Följ din delbetalning genom att betala in det fasta beloppet som framgår på din faktura. (Ladda gärna ner
Walleys app för att enkelt följa din betalningsplan)

Walley erbjuder Kredit för Sverige,

KORTBETALNING WALLEY
 Hos Olssons Fiske kan du göra snabba, enkla och säkra betalningar med betalkort (VISA/MasterCard). Betalningen hanteras av vår betalningspartner, Walley, för att garantera snabb och säker betalning över internet. Ditt kortnummer skickas via en krypterad anslutning direkt till din bank.

(Handlar du inom Tyskland erbjuder vi endast kortbetalning.) Beloppet reserveras endast i 7 dagar, summan drags när Olssons Fiske aktiverar betalningen eller 7 dagar har passerat.

Faktura för företag

I samarbete med Walley erbjuder vi betalning med faktura för företag. Faktura innebär att du får levererat varorna innan du betalar. Förfallodatum kan skilja sig åt och framgår på den faktura som skickas till företaget. Leveranssätt samt eventuella avgifter som tillkommer visas i kassan innan du bekräftar köpet. Vid försenad eller utebliven betalning debiteras en förseningsavgift samt dröjsmålsränta. Fullständiga villkor för Walley hittar du här:

Delbetalning för företag

I samarbete med Walley erbjuder vi delbetalning för företag. Delbetalning innebär att du får levererat varorna innan du betalar. Förfallodatum kan skilja sig åt och framgår på den faktura som skickas till företaget månaden efter köpet. Leveranssätt samt eventuella avgifter som tillkommer visas i kassan innan du bekräftar köpet. Vid försenad eller utebliven betalning debiteras en förseningsavgift samt dröjsmålsränta. Fullständiga villkor för Walley hittar du här:

Samlingsfaktura för företag

I samarbete med Walley erbjuder vi betalning via samlingsfaktura för företag. Alla köp under samma månad samlas på en faktura, som skickas ut månaden efter köp. Faktura innebär att du får levererat varorna innan du betalar. Förfallodatum kan skilja sig åt och framgår på den faktura som skickas till företaget. Leveranssätt samt eventuella avgifter som tillkommer visas i kassan innan du bekräftar köpet. Vid försenad eller utebliven betalning debiteras en förseningsavgift samt dröjsmålsränta. Fullständiga villkor för Walley hittar du här:

Allmänna villkor för faktura: https://cdn.walleypay.com/terms/Terms_B2B_SE.pdf

DELBETALNING VIA SANTANDER CONSUMER BANK (ENDAST BUTIK)

I samarbete med Santander Consumer Bank erbjuder vi dig som handlar i vår butik i Tibro att dela upp din betalning med flera olika räntefria alternativ. Det tillhörande kortet har ingen årsavgift och innehåller dessutom en förmånlig köpförsäkring. Via tjänsten Köpklar kan du dessutom ansöka om kredit hemma i lugn och ro. Du väljer själv önskat kreditbelopp, och du får svar direkt på din ansökan. Vid godkänd kredit så har du sedan en månad på dig att besöka vår butik för att slutföra ansökan och göra ditt köp. Klicka på länken nedan så får du mer information om de olika räntefria alternativen, kortet och köpförsäkringen. Via länken når du även Köpklar där du kan ansöka om kredit här och nu!

Läs mer om Santander Consumer Bank delbetalning >>

Betalning - PAYLINK TELEFON/MEJL

Vi skickar ut en länk via sms eller mejl där du enkelt kan betala med Walley och välja precis som vanligt hur du vill lägga upp din betalning. Avgift på 49kr i administration tillkommer under 2000kr

KONTANT
Om du vill hämta och betala dina beställda varor i vår butik i Tibro (Värdshusgatan 6) så finns även det att välja som betalmetod i kassan.