Upprättad: 2018-05-21

Vårt åtagande
Olssons Fiske AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning.

Insamling av information
Via vår webbplats (olssonsfiske.se) kan du beställa produkter, kontakta oss och registrera dig som kund hos oss. Genom detta kan vi få reda på information som, ditt namn, adress och telefonnummer, d v s information som gör det möjligt för oss att leverera varor till dig samt uppgifter för betalning. Vid besök på olssonsfiske.se får vi även in information såsom din IP-adresss och domän m.m. Vi är personuppgiftsansvariga för behandlingen av de personuppgifterna som ni lämnar till oss.

Cookies

En cookie-fil är en del av en text som genom tillstånd från dig kan placeras i din dators hårdvara. Om du godkänner detta, kommer din browser att lägga till texten i en separat fil. Vi kan komma att använda denna informationen för att förbättra vårt system. Du kan själv välja om du vill acceptera cookies i din webbläsare eller när som helst radera sparade cookies i din dator. Dock kräver vårt system att cookies används om du vill logga in på olssonsfiske.se.

Säkerhet

Din kortbetalning är säkrad genom betalväxel hos Klarna. Kortnumret skickas genom en krypterad förbindelse direkt till banken. SSL är industristandard och tillhör en av dagens bästa mjukvaror när det handlar om säkra betalningstransaktioner. För åtkomst till användarkonto krävs ett unikt användarnamn och lösenord, det åligger på användaren att skydda dessa, så att ingen annan kan komma över dem. Tänk på att alltid logga ut efter besöket om du delar dator med någon annan.

Användning av personuppgifter

När du registrerar dig eller handlar varor från olssonsfiske.se, accepterar du att vi lagrar information om ditt köp samt att dina kontaktuppgifter sparas för att vi skall kunna leverera din beställning samt att de kan användas för att förbättra vårt system och att användas vid våra nyhetsutskick (i de fall du aktivt valt att prenumerera på våra utskick). Dina uppgifter kommer inte föras vidare till annat företag eller marknadsförare.

Svartlistning

Vi förbehåller oss rätten att blockera ip-nummer, konton och användare vid försök till bedrägeri eller dylikt.

Gällande länkar

Det finns länkar på olssonsfiske.se som gör att ni lämnar vår sajt, reglerna på de sajterna kan skilja sig från våra.

Policy ändringar
Vi förbehåller oss rätten att ändra på vår policy i framtiden, om detta sker kommer vi påpeka detta på startsidan.