När en vara tillfälligt är slut har du möjlighet att bevaka när varan åter finns hemma i vårt lager. Det gör du genom att klicka på knappen "MEDDELA MIG NÄR DENNA PRODUKT FINNS I LAGER IGEN".
När varan åter finns hemma i vårt lager skickar vi ett mejl till dig och underrättar dig om det.

OBS! Tänk på att vi tyvärr aldrig kan garantera att det kommer räcka till alla, eftersom vi ofta får delleveranser av populära varor. Risken finns alltså att en vara snabbt kan ta slut igen efter att vi fått hem den. Det är alltså "först till kvarn" som gäller.