Våra ambitioner sedan starten 1977 har alltid varit desamma. En av våra viktigaste ambitioner är att erbjuda våra kunder Sveriges lägsta priser på redskap till Sportfiske och marinelektronik. Generellt sett har vi faktiskt lyckats med det, och vi välkomnar gärna att du som kund alltid jämför våra priser med våra konkurrenter, så ser du själv!


Frakt är inte gratis! Men många e-handlare får dig att tro det genom att erbjuda fri frakt och fria returer. Faktum är att fraktavgiften för ett paket idag, generellt, är väldigt hög i förhållande till paketets innehåll.


De flesta av våra konkurrenter har valt att erbjuda fraktfri gräns redan vid 500 kr, medan andra t o m erbjuder fri frakt för alla beställningar. Den kostnaden det innebär måste i de flesta fall lägga på priset på varan.


Men, vi på Olssons Fiske har valt att inte haka på den trenden. Istället arbetar vi hårt för att kunna erbjuda dig som kund marknadsledande varumärken till rätt pris... bäst pris.


Frakten tillkommer, såvida du inte handlar för över 1000 kr. Då bjuder vi på frakten, utan att lägga på den kostnaden på våra produkter.