OBS! För att vi ska kunna hantera ditt ärende så snabbt och smidigt som möjligt behöver vi ditt order- eller fakturanummer när du kontaktar oss!

Olssons Fiske tillämpar Distans- och hemförsäljningslagen. Utöver det lämnar vi 30 dagars ångerrätt på alla varor utom underkläder, datamedia där plomberingen har brutits, använda produkter, öppnade plomberade förpackningar eller specialbeställda varor samt tilläggstjänster så som ”Superbrådis”, specialfrakter, uppdateringar och linpåspolning.

Vid ångrat köp ska varan returneras till Olssons Fiske inom 14 dagar. Kunden ska stå för kostnad av returfrakt och ansvarar för att varan returneras i väsentligt oförändrat skick. Vid köp i någon av våra butiker gäller 14 dagars bytesrätt, d v s tillgodo eller byte till annan vara.

*För specialbeställda varor, marinelektronik och andra elektroniska produkter gäller 14 dagars ångerrätt enligt Distans- och hemförsälningslagen.

VIKTIGT ANG. FRAKTFRITT VID ÅNGRAT KÖP
Vid ångrat köp gäller våra villkor för fraktfri gräns 1.000 kr (endast inom Sverige). Det innebär att om det totala varuvärdet understiger 1.000 kr från den ursprungliga beställningen efter ett ångrat köp, har inte kunden längre någon rätt att utnyttja fri frakt. Olssons Fiske förbehåller sig då rätten att debitera kunden för ordinarie frakt (79 kr) utöver returfrakt. Vid ev. skrymmande varor tillkommer skrymmandeavgift (229 kr).

PRESENTKORT
Det finns ingen ångerrätt på presentkort eftersom det inte är någon vara eller tjänst. Det är en fordran. Det betyder att Olssons Fiske har en skuld till dig på det belopp du betalt för presentkortet och att den skulden är villkorat till ett köp av varor hos Olssons Fiske. Presentkortet är alltså ett betalmedel.

Läs mer om hur du returnerar vid ångrat köp/byte av vara »