Snabbaste och smidigaste sättet att byta en vara hos olssonsfiske.se är att helt enkelt ångra köpet och returnera varan, och därefter göra en ny beställning hos olssonsfiske.se på den vara du önskar istället.

När vi tar emot din retur hanterar vi den som ett sedvanligt ångrat köp och din återbetalning sker via Walley efter att vi dragit av för returfrakten.

ÅNGERRÄTT
 
Ångerrätten gäller endast då originalförpackningen, som produkten levererades i returneras i väsentligt oförändrat skick. Kunden ska stå för kostnaden av returfrakten. Ångerrätten gäller ej underkläder, datamedia där plomberingen har brutits, använda produkter, öppnade plomberade förpackningar eller specialbeställda varor samt tjänster så som uppdateringar och linpåspolning etc.

 

BYTE AV KAMPANJVAROR

Om du beställt en vara av oss under en kampanj, men kampanjen tagit slut när du gör den nya beställningen, ska du ange detta i kommentarsfältet i kassan och samtidigt ange order- eller fakturanummer för den tidigare beställningen. Vi korrigerar då priset till kampanjpriset samtidigt som vi skickar den nya varan till dig.


WALLEY FAKTURA

Har du gjort en retur kan du enkelt förlänga betaltiden för din faktura på My Walley eller i Walley-appen. Om du inte returnerade alla varor kan du betala för de varor du valt att behålla samt eventuella returavgifter till samma betaluppgifter. Kontakta kundservice om returen gäller en delbetalning eller om din retur tar lång tid så hjälper vi dig. Om du redan har betalt din Walley faktura kommer du få tillbaka pengarna när returen har mottagits och blivit godkänd av en handläggare. ar du övriga frågor om betalning kontakta oss på kundservice@olssonsfiske.se.

 

*För specialbeställda varor, marinelektronik och andra elektroniska produkter gäller 14 dagars bytesrätt.

 

Läs mer om hur du returnerar en vara >>